Menu
   Download
   Konto do gry
   Dotacje
   Gildie
   Skile
   Sety
   Galeria

Użytkownicy online
Użytkownicy: 0
Goście: 5
Ogółem: 5
09-02/15:29 Jurand :: fajnie // Jakis czopek znowu slubu nie dokonczyl. Co to ma byc? ;f
09-01/17:41 Spirytus :: juz zalatwione Jurand ;]
08-31/09:25 Jurand :: spirol, Ty nie pozdrawiaj tylko wbij na mira itemy pooddawać
08-30/09:40 Spirytus :: Wielkie pozdro dla wszystkich graczy , odemnie ! Du?y u?miech
08-28/22:05 Carlos :: no to macie event oczekiwany od 3 tygodni U?miech
08-28/21:54 Lusia :: hehe, nie.. Server off:)
08-28/21:53 crown_r :: ok bo juz sie balem ze mi ip zbanowali
08-28/21:53 Lusia :: Nie, nie da się.
08-28/21:51 crown_r :: Madzia zalogowalas sie ??
08-28/21:50 Lusia :: Ta... I co z tym eventem?:>
08-28/21:49 crown_r :: tylko ja nie moge sie zalogowac choc na stronie online status ??
08-26/12:01 Sirius1996 :: ludu gdzie expic na 26 lvl wizem? plz napiszcie na gg 19116227 a propo szukam mentora
08-23/18:10 porywacz :: Lubie takie gry =d szkoda tylko ze teraz musze czekacz 3 dni... po rejestracji.
08-04/14:27 Xplosiv :: Ktos znow nie dokonczył slubu i nie moge wziąsc ;//
08-04/13:52 Rasputin :: Dodałem póki co alternatywny link do klienta http://www.filedropper.com/klientmir3avalon lub w dziale download
08-03/20:59 independence :: no właśnie, rozumiem niemożność gry z powodu np. downa serwera, ale żeby nie móc grać z powodu braku możliwości pobrania klienta.. ;P śmiechowo. ;p
08-03/03:41 Ratz :: Ok, dzięki za opowiedz, ale to co wcześniej napisałem - można by upnąć klienta na jeszcze jeden serwer skoro z tym są problemy. Muszę przyznać, że brak klienta na znanym serwerze Mir'a to wstyd. Rozumiem, że problemy się zdarzają, ale jest wyjście ^^
08-02/15:09 Rasputin :: Niestety problem z serwerem Hades jest poważniejszy, pozostaje niestety czekać. Jeżeli serwer będzie działał poinformuję o tym.
08-02/12:22 Ratz :: Czyżby coś znowu się przedłużyło? Mamy już poniedziałek, a hades leży. Może czas upnąć Klienta na jeszcze jeden serwer?
07-30/15:56 Rasputin :: Hades będzie niestety nieczynny do poniedziałku. W poniedziałek pobieranie klienta powinno być znów możliwe.
07-30/14:53 Carlos :: GM maila odbierz U?miech
07-30/12:58 independence :: Hades padł - nie można pobrać klienta.  To jakieś chwilowe problemy? Ew. ma ktoś jakiś mirror z nowym klientem z nowymi mapami itd?
07-24/09:51 OhMyBadLol :: ktory plik w data, jest odpowiedzialny za widocznosc moba?
07-23/10:43 OhMyBadLol :: Bat, odpisz ;]
07-21/12:13 Rasputin :: Na przyszłość proszę czytać co jest napisane przy zakłądaniu konta http://www.mir3.com.pl/pages.php?p=account
07-20/23:03 Drzarul :: Prosze o pomoc jakiegos GMa
07-20/22:59 Drzarul :: Gra mnie mocno zainteresowala i tak juz czekam pare godzin i nic ;(
07-20/22:58 Drzarul :: Da rade przyspieszyc proces tworzenia konta w grze ? Prosze o przyspieszenie bo chcialbym sobie jeszce dzis pograc
07-20/18:33 Xplosiv :: Errtu mogł bys się wypowierdziec w moim temacie o tele r??
Strony: [1] 2   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: Ogarnijcie sie ludzie  (Przeczytany 703 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Selinek
Newbie
*

« : Marzec 10, 2010, 01:39 »

To na wstepie tak irytuja mnie bezsensowne tematy zakladane przez ludzi ktozy czuja sie wielce pokrzywdzeni oczywiscie tak nie jest takie jest moje zdanie bo gm dal cb itd nigdzie do tej pory nie spotkalem sie z takimi uwagami w strone gm !! jak to wyglada w oczach ludzi ktozy chcieli by zaczac grac Na naszym GOA !! do tej pory grajac w rozne gry mmo takie cos bylo niedopuszczalne za takie cos dostali byscie kasacje all postaci albo ban ip i tyle !! to niedopuszczalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest taka zasada gm ma zawsze racje a nawet jak tak nie jest to z jakiegos powodu dostal taka fukcje i trza sie z tym pogodzic odnosnie wyzywania innych mogl bym wstawic paczke 500 mb ze screanami naszych kochanych (mysle ze na kazdego by sie cos znalazlo) graczy jak leca same k h i kurczaczki czy motyle skrzydla akurat lubie se czasem pyknac screana jak ktos cos takiego pisze ale nie zawsze jak expie to poprostu nie czytam waszych smiesznych klotni na gloob itd Lecz czasami to naprawde smieszne ale zadajcie sobie pytanie czy to serw czy kabaret na zywo ?? Mysle ze wielu da to do myslenia i moze popracuja nad soba i to sie zmieni nie bede podawal przykladow ani konkretnych osob bo nei o to chodzi poprostu niech kazdy sie nad soba zastanowi pozdrawiam z powazaniem

Selinek !!!!!!!!!!!!!!!
Balistic
Newbie
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 10, 2010, 02:00 »

Chichot   spruta boska  ! jestes stróżem avalon czy pikselowym samurajem  J?zyk   Mrugni?cie  ?
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 02:04 wysłane przez Balistic » Zapisane

LIVE FOR EVERYTHING

DIE FOR NOTHING
Klaudia
Full Member

Klaudia

« Odpowiedz #2 : Marzec 10, 2010, 09:02 »

jak to wyglada w oczach ludzi ktozy chcieli by zaczac grac Na naszym GOA

Tu masz Selinku rację. Nie mówię, że sama jestem święta, jestem fajna i idealna, ale czasami niektórzy Gracze robią negatywną reklamę dla serwera GOA i przez to, jak wspomniałeś, mogą też się zniechęcić do Nas, bo np. taki ktoś nowy, kto czyta forum gry które "reklamuje" serwer z grą i chce zacząć grać, myśli sobie "Jeny, co za bałwany (przepraszam za słowo, ale użyłam go w celu koloryzacji pisanego przeze mnie posta), przecież ja nie mogę grać w takim czymś, na takim czymś i gdzieś, gdzie nie ma za grosz kultury !" - lub podobna myśl. Jak to wygląda?
Jak to świadczy o ludziach, dzięki którym mamy teraz gdzie expić i co robić? Przecież niektórzy takim zachowaniem psują reputację dla GM'ów Kielicha, Rasputina, ThothAmon'a, czy Errtu! A gdyby nie ten pierwszy (Kielich), to mogłoby już na tym serwerze Nas nie być, bo to dzięki Niemu all istenieje ! Za to powinniście Go szanować, a nie po Nim jechać i mu na czterech literach ślizgawkę próbować robić !
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 09:04 wysłane przez Klaudia » Zapisane

w stanie okresu próbnego w nowej guild. ;]
RadMaster
Newbie
*

« Odpowiedz #3 : Marzec 10, 2010, 09:58 »

Szacunek dla wszystkich ludzi GOA w tym Kielicha powinien się również przejawiać w ograniczeniu pisania bzdur na globie o czym Klaudio bardzo często zdajesz się zapominać ... i nie jest to uwaga tylko do Ciebie ale również do innych.

Zawsze można sprawy wyjaśniać na priv bo mam głeboko w nosie relacje między graczem x i graczem y

ps: nie żebym się czepiał
Kondon
Newbie
*

"dziewczyny to najmocniejszy narkotyk" ;)

« Odpowiedz #4 : Maj 10, 2010, 21:03 »

Klaudia, Twój komentarz tu był zbędny. Zawsze spamujesz, gadasz głupoty i smiecisz globa odkąd pamiętam. Więc nie wypowiadaj się w takich tematach.

Z poważaniem, AntySpamer. Mrugni?cie

..::Clistofers::..                       ..::49 lvl::..                               ..::Legion::..
Miro
Jr. Member
**

he

« Odpowiedz #5 : Maj 11, 2010, 07:27 »

To na wstepie tak irytuja mnie bezsensowne tematy zakladane przez ludzi ktozy czuja sie wielce pokrzywdzeni oczywiscie tak nie jest takie jest moje zdanie bo gm dal cb itd nigdzie do tej pory nie spotkalem sie z takimi uwagami w strone gm !! jak to wyglada w oczach ludzi ktozy chcieli by zaczac grac Na naszym GOA !! do tej pory grajac w rozne gry mmo takie cos bylo niedopuszczalne za takie cos dostali byscie kasacje all postaci albo ban ip i tyle !! to niedopuszczalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest taka zasada gm ma zawsze racje a nawet jak tak nie jest to z jakiegos powodu dostal taka fukcje i trza sie z tym pogodzic odnosnie wyzywania innych mogl bym wstawic paczke 500 mb ze screanami naszych kochanych (mysle ze na kazdego by sie cos znalazlo) graczy jak leca same k h i kurczaczki czy motyle skrzydla akurat lubie se czasem pyknac screana jak ktos cos takiego pisze ale nie zawsze jak expie to poprostu nie czytam waszych smiesznych klotni na gloob itd Lecz czasami to naprawde smieszne ale zadajcie sobie pytanie czy to serw czy kabaret na zywo ?? Mysle ze wielu da to do myslenia i moze popracuja nad soba i to sie zmieni nie bede podawal przykladow ani konkretnych osob bo nei o to chodzi poprostu niech kazdy sie nad soba zastanowi pozdrawiam z powazaniem

Selinek !!!!!!!!!!!!!!!

Zamiast sie rzucać to lepiej popracuj nad swoim polskim, bo tego bełkotu sie czytać nie da.

...Spoko, rób co chcesz, mów, co chcesz moje życie to nieustanny test...
...:::wielun 50 lvl - Sprzedam J?zyk :::...
charice
Jr. Member
**

« Odpowiedz #6 : Maj 11, 2010, 12:55 »

Kondon

Nie czepiaj się Klaudii, bo czasami niektórzy pokazują swoje oblicze, oficjalnie jak i nieoficjalnie, a Ty masz to w pośladkach. U?miech
Może czas spojrzeć na innych graczy, którzy też potrafią nieźle pokolorować czat na zielono, a nie tylko po Niej jedziesz? Bądź obiektywny choć raz. U?miech

Miro

A może Selinek ma dysleksję i/lub dysortografię i nie potrafi pisać poprawnie niektórych wyrazów?
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2010, 13:08 wysłane przez nevesID » Zapisane
Raffis
Newbie
*

« Odpowiedz #7 : Maj 11, 2010, 13:33 »

To niech zacznie korzystać ze słownika ortograficznego... i nie tylko....

see you in game,
your Raff
Kondon
Newbie
*

« Odpowiedz #8 : Maj 11, 2010, 13:57 »

Nie jadę tylko po niej, tylko powołałem się na główny przykład tej propagandy. Bo przyznaj, że ona jest głównym reprezentantem tego pokroju. Ja też lubię żartować i gadać różne głupoty. To najwyżej spamuje priv, GuildChat (do upomnienia), lub robię sobie grupę w kilka osób z którymi leci taki spam, ale tylko dla tych co ich to obchodzi. Mrugni?cie Ja nic nie mam poza tym do Klaudii, niech mnie addnie i jeszcze kogoś i jazda ze spamem na grupowym. Mrugni?cie

..::Clistofers::..                       ..::49 lvl::..                               ..::Legion::..
charice
Jr. Member
**

« Odpowiedz #9 : Maj 11, 2010, 16:57 »

No sorrry, ale zanim Ona zaczęła pokazywać klasę, to byli inni poprzednicy, a teraz nagle tylko Ona jest głównym przykładem tego "pokroju"...
bossski
Newbie
*

« Odpowiedz #10 : Maj 11, 2010, 17:50 »

Widocznie Kondon kojaży tylko Klaudię U?miech NevesID widac przeciez ze jest nowy na forum, wiec pewnie takze i w grze Mrugni?cie  Nie zna starszych spamerów J?zyk, tylko Klaudie i tyle Chichot
pozdr U?miech

Gram 4fun^^
Mało czasu na gre:(
Kondon
Newbie
*

« Odpowiedz #11 : Maj 11, 2010, 22:02 »

No nie taki nowy, gram tu około roku. No niestety znam tylko Klaudię. No bo jak mam się powołać na przykład którego nie znam. Jest jeszcze xari, ale to już bez komentarza, bo nie jestem hejterem, ale kto kojarzy ten wie jaki stan umysłu reprezentuje. Jego żałosne walki z Solmyrem, do którego nie miałem zastrzeżeń gdy istniał. Żeby nie było że liże dupę Somyrowi, bo za Żanym nie przepadam, ale swoją robotę wykonywał poprawnie. Tyle.

Fasty
Global Moderator
Jr. Member

Media vita in morte sumus...

« Odpowiedz #12 : Maj 11, 2010, 23:40 »

Hej majster - jaki sens ma odpowiadanie na temat sprzed dwóch miesięcy?
Do ciebie mówie Kondon... jeśli chcesz odgrzewać stare kotlety to najlepszym miejscem do tego jest kuchnia. Póki co należy Ci się rzut czerstwą bułką prosto w czoło.

charice
Jr. Member
**

« Odpowiedz #13 : Maj 12, 2010, 14:08 »

Widocznie kojarzy tylko Klaudię U?miech

Możliwe, no i jeszcze xari, do którego osobiście nic nie mam. U?miech
Szkoda, że tylko ją stawia za przykład, bo jeśli już wgłębiać się intensywniej w "pisanie" na GlobalChat, to dużo znalazłoby się ludków, którzy mają coś na sumieniu w tej sprawie, ale widzi się tylko Klaudię. U?miech
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2010, 14:13 wysłane przez nevesID » Zapisane
DooH
Jr. Member
**

ThienTse

« Odpowiedz #14 : Maj 12, 2010, 16:51 »

Kolejna rozmowa o niczym.

Strony: [1] 2   Do góry
Drukuj
Skocz do: